Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Peltolan siirtolapuutarhan avoimet ovet 9.7.2023

Peltolan siirtolapuutarhan avoimet ovet järjestetään sunnuntaina 9.7.2023 klo 12.00–15.00.

Tervetuloa tutustumaan 1947 perustettuun Peltolan siirtolapuutarhaan! Peltolasta löytyy 220 värikästä mökkiä ja kaunista puutarhaa. Voit kuljeskella hiekkateillä tai poiketa sisään puutarhoihin joiden portti on avoinna.

Alueella on myös ohjelmaa: Kerhotalolta löytyy kahvila. Tarjolla myös maittavaa makkarakeittoa itse leivotun sämpylän kera (6€/annos). Kerhotalon pihateltassa grilli- ja ryynimakkaran myyntiä. Keltaisen talon rinteestä löytyy pihakirppis, kirppismyyntiä myös mökkien pihoilla. SPR:n ensiapupiste Kerhotalon pihalla. Sikalasta löytyy taidegalleria. Paikalla myös mansikanmyyntiä.

Voit kierrellä alueella toki pidempäänkin, mutta tapahtumat Kerhotalon läheisyydessä päättyvät klo 15.

Varaathan käteistä rahaa mukaasi, sillä alueen tapahtumissa ei käy korttimaksut. Lähin Nosto-automaatti löytyy K-Market Ilpoisista (Lauklähteenkatu 10).

Peltolaan pääset kätevimmin kävellen, pyörällä tai bussilla. Bussit 18 ja 61 kuljettavat perille. Autojen pysäköinti Peltolan ammatti-instituutin pihalla osoitteessa Hamppukatu 2. Alueelle pääsee taksilla ja inva-merkillä varustetulla autolla. Peltolan siirtolapuutarhan osoite on Ilpoistentie 26. Katso täältä alueen kartta.

Tervetuloa!

Avoimet ovet järjestäjää Peltolan kolmoslohko.
Tiedustelut: tiedottaja@peltolanspy.fi

Edellinen
Edellinen
6. heinäkuuta

Runon ja suven päivä 6.7.2023 Kerhotalolla

Seuraava
Seuraava
23. heinäkuuta

Kesäillan lauluja 23.7.2023 Kerhotalossa